© 2016 by Copyright of Domen Dornik / Produkcija: KAT web design

January 17, 2020

Please reload

Pretekle objave

v Katarski vročini na svetovnih igrah do 12. mesta in srečanja z Mirom Cerarjem

October 12, 2019

1/8
Please reload

Zadnje objave

Še zadnji pester športni vikend v 2014

7.12.2014

Danes smo se s klubom udeležili rekreativnega štafetnega Barbarinega teka v Velenju. Tekel sem v udarni Trbovski ekipi. Ici, Urška Sirk in jst :) Vsak je moral preteči 3,3 km po razgibani trasi in na koncu smo končali na 8. mestu. 

 

Na tek, ki mi je služil kot testiranje, sem šel čisto sproščeno in z mislijo na napotke, ki mi jih je dal trener. Rekel je naj držim najhitrejše do prvega klanca, potem pa potegnem naprej. Po prvih metrih sem začutil, da so noge v redu in v prvi klanec napadel ter z enim tekmovalcem ušel skupini. Imel sem dovolj moči, da sem na drugem klancu naredil razliko, ki sem jo držal do predaje.

 

S tekom sem zelo zadovoljen. Ponosen pa sem tudi na ostale tri Trbouske rakete iz štafete, Icita Urško in Sirka, ki so vsi odtekli super in pokazali da s trbouci ni heca. Sem pa odtekel 10:41 min in bil med 240 tekači najhitrejši. Glede na to, da je bilo kar nekaj zelo dobrih tekmovalcev iz atletskih klubov, ki tekmujejo na 800 in 1500 m sem še toliko bolj zadovoljen. 

 

 

Včeraj smo imeli še testiranje na plavanju v sklopu ŠRK IZZIVA na 750m. Odplaval sem 8:42 min. Malo sem še čutil utrujenost od kar težkega tedna, ampak vseeno rezultat ni slab. Baje pa je konec uživancije in ležanja na vodi. Trener pravi, da je bilo zadost samo aerobike in tehnike ... gremo na anaerobiko :)

 

Please reload

Please reload

Please reload