January 17, 2020

Please reload

Pretekle objave

v Katarski vročini na svetovnih igrah do 12. mesta in srečanja z Mirom Cerarjem

October 12, 2019

1/8
Please reload

Zadnje objave

Priprave na Gran Canarii uspele

3.3.2015

Pred nekaj dnevi sem se vrnil s priprav na Gran Canarii. Nastanjeni smo bili v Maspalomasu, ki je na jugu otoka in je idealno izhodišče za trening. Brez dežja, samo sonce, 25 stC, urejene ceste in klanci po izbiri ter bazen na dosegu roke. Res nepozabna izkušnja.

 

Da lahko 21 dni mine tako hitro nisem verjel. Idealnih pogojev pač nimaš velikokrat na voljo (posebej pozimi) zato želiš izkoristiti vsak dan. Treningi 2x dnevno mi niso delali težav, saj se pozna, da cel dan nameniš samo športu. 8 urno službo tu zamenja počitek in prehranjevanje ( ves čas se mi je zdelo, da samo jem ampak zredil se pa nisem :D ). Z ekipo smo naredili 100 % plan. Družba je bila odlična in smeha ni manjkalo. Večere so popestrili še naši športniki, ki smo jih spremljali pri osvajanju medalj v zimskih športih. In ja, prav zabavno je gledati smučanje po TV, ko si sredi "poletja".

 

Kaj še reči o Gran Canarii. Če bi lahko, bi si v Slovenijo non stop teleportiral njihovo sadje in morsko hrano ter nepozabne solate, ki mi jih je pripravljal nepogrešljivi sostanovalec Jože Tanko! 

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Išči po oznaki
Arhiv

© 2016 by Copyright of Domen Dornik / Produkcija: KAT web design