top of page

O nas

Stremimo k odličnosti in nudimo celovito podporo za razvoj vašega talenta

V svoji 8-letni triatlonski karieri sem imel okoli sebe odlično ekipo. Od mojega trenerja, zdravniške ekipe, fizioterapevtov, nutricionista in mnogih drugih. Izbral sem jih zaradi njihovega strokovnega znanja, ki so ga dokazovali skozi leta, ko sem bil del triatlonske scene. Vsi so s srcem predani športu in športnikom.

 

Po končani karieri sem se odločil, da nadaljujem z delom v športu in sodelovanje z njimi iter ustanovim  DODO PRO RACING ekipo, kjer bodo triatlonci imeli vso podporo, znanje, povezave za svoj razvoj, da bodo postali uspešni triatlonci, ki bodo dirkali na nivoju svetovnega pokala.

Lizbona 5.jpg

Naša zgodba

Zagotavljamo popolno podporo, da boste lahko postali profesionalni športnik in bo to vaš poklic. Vsakodnevni treningi (načrti treningov), upravljanje (nadzorovano okolje za uspešne procese treningov, program načrta dirkanja, načrt kvalifikacij za olimpijske igre), CGP (trženje, sponzorski načrt, pogodbe).

 

Ponujamo vam tudi možnosti, da se pridružite številnim vadbenim skupinam in vadbenim kampom z različnimi nacionalnimi ekipami in triatlonci svetovnega razreda. Omogočajo vam, da se pridružite ekipam v dveh najmočnejših triatlonskih nacionalnih ligah (nemški in francoski), kjer lahko pridobite super močno terensko dirkalno izkušnjo, medtem ko tekmujete s športniki, kot so Blummenfelt, Brownlee, Murray..

Zaupajo nam

Strokovna ekipa

laura 1.jpg
12294614_1736126133335641_7968339769920602212_n.jpg

Domen Dornik

  • Instagram
  • Facebook

Menedžer in vodja ekipe

Naši partnerji

High5
aquamania
Pure2improve
bottom of page