top of page

Priprave na Gran Canarii uspele

Pred nekaj dnevi sem se vrnil s priprav na Gran Canarii. Nastanjeni smo bili v Maspalomasu, ki je na jugu otoka in je idealno izhodišče za trening. Brez dežja, samo sonce, 25 stC, urejene ceste in klanci po izbiri ter bazen na dosegu roke. Res nepozabna izkušnja.


Da lahko 21 dni mine tako hitro nisem verjel. Idealnih pogojev pač nimaš velikokrat na voljo (posebej pozimi) zato želiš izkoristiti vsak dan. Treningi 2x dnevno mi niso delali težav, saj se pozna, da cel dan nameniš samo športu. 8 urno službo tu zamenja počitek in prehranjevanje ( ves čas se mi je zdelo, da samo jem ampak zredil se pa nisem :D ). Z ekipo smo naredili 100 % plan. Družba je bila odlična in smeha ni manjkalo. Večere so popestrili še naši športniki, ki smo jih spremljali pri osvajanju medalj v zimskih športih. In ja, prav zabavno je gledati smučanje po TV, ko si sredi "poletja".


Kaj še reči o Gran Canarii. Če bi lahko, bi si v Slovenijo non stop teleportiral njihovo sadje in morsko hrano ter nepozabne solate, ki mi jih je pripravljal nepogrešljivi sostanovalec Jože Tanko!

Priprave na Kanarskih otokih

Zadnje objave
Pretekle objave
Arhiv
Išči po oznaki
No tags yet.
bottom of page