top of page

Sponzorji

Hvala vsem, ki mi kakorkoli pomagate na moji športni poti. Brez vas ne bi mogel tako uspešno tekmovati in stremeti k mojemu cilju - olimpijskim igram.

V kolikor bi želeli sodelovati pri mojih dosežkih ali sodelovati z mano me prosim kontaktirajte. Kontaktirajte me prosim tudi vsi, ki imate kakšno vprašanje o katerem izmed mojih sponzorjev ali pa vas zanima nakup kakšnega izmed njihovih izelkov ali storitev. Pišite na dodotriathlon@gmail.com

Generalni partner

GVO

 

je podjetje, ki ga odlikujejo dolgoletne izkušnje izvajanja del na najrazličnejših segmentih telekomunikacijskih kabelskih omrežij. Svojo kakovost ohranjajo z visoko strokovnim pristopom, dobrim projektiranjem ter kvalitetni gradnji in vzdrževanju sistemov. Vseskozi pa težijo k izboljšanju učinkovitosti procesov in delovanja sistemov. 

Ker smo drug v drugem prepoznali podobno vizijo, pristop in željo po napredku smo sklenili pot nadaljevati skupaj.

 

www.gvo.si

Zlati sponzor

Metalia

 

Dolgoletne izkušnje, znanje in odličnost pripeljejo športnika do vrhunskih rezultatov. Iste vrline pa odlikujejo tudi podjetje Metalia iz Trbovelj, ki deluje na področju transportiranja razsutih in sipkih tovorov. Zelo me veseli, da bomo od sedaj v sodelovanju skupaj stremeli k popolnosti. 

 

www.metalia.si

Triatlon LAJF

 

Za lažje udejstvovanje v triatlonu je zaslužen ta klub, ki mi nudi odlične pogoje za trening v Sloveniji, ki so nujni za razvoj mladega triatlonca. Brez njihove podpore, se ne bi mogel 100% posvetiti triatlonu.

 

www.triatlonlajf.si

ŠK_Triatlon_Lajf_-_Kopija.jpeg
Vahta

 

Projektiranje, izgradnjo in upravljanje širokopasovnih omrežij lahko zaupate podjetju Vahta. Zavzemajo se za enake možnosti, ne samo na papirju, ampak tudi z dejanji. S tem pa želijo vzpostaviti optične ultra hitreširokopasovne povezav tudi na podeželskih območjih.

 

www.vahta.eu

Ipmit

 

Podjetje deluje na področju managmenta in informatike. Na podlagi dolgoletnih izkušenj lahko za vas opravijo projektna vodenja, izdelave študij, optimatizacije in druge storitve iz njihovega repertoarja. 

 

www.ipmit.si

Opremljevalci

On running
On running

 

V novi sezoni 2016 bom ponovno tekel s tekaškimi copati On, ki ponujajo unikaten občutek teka. 

 

Več o revolucionarni zasnovi "teka po oblakih" , ki vam pomaga k boljši tehniki teka, tudi če se temu upirate ;) si lahko preberete na njihovi spletni strani. V kolikor bi tudi vi radi tekli v On-kah ali jih preizkusili, pišite na moj e-mail. 

 

www.on-running.com

VS_Bike.png
Factor_V2.jpg
Factor - VS bike

 

Z največjim veseljem vozim kolo FACTOR ONE. Resnična lepota v vsej svoji enostavnosti in prefinjenosti daje občutek glamurja. Hitrost, drznost in eksplozivnost, so tiste, ki jih izvabi iz mene na vsaki tekmi.

Zanimivosti o kolesu ki ga vozijo tudi profesionalne kolesarske ekipe na dirki po Franciji ter skrivnosti o nastavitvah pozicije na kolesu pa si preberite na:

https://vsbike.eu/

Factor.jpg
High5

 

Športna prehrana je pomemben del trenažnega procesa, saj med vadbo izgubimo veliko kalorij, vitaminov, mineralov in ostalih snovi, ki jih potrebujemo za obnovo organizma. Letos uporabljam priljubljeno znamko High 5, ki že vrsto let razvija produkte, ki so za športnika ne le koristni, ampak tudi enostavni za uporabo. 

 

http://www.topatlet.si/

Aquamania

 

V letu 2016 sem sklenil sodelovanje s podjetjem Aquamania, ki ima največji izbor plavalne opreme v Sloveniji. Ker v sklopu priprav na triatlone nastopam tudi na plavalnih tekmah, kjer šteje vsaka stotinka, mi veliko pomeni, da imam dober občutek v vodi in kvalitetne tekmovalne kopalke. Še več pa mi dobra plavalna oprema in nepogrešljivi plavalni pripomočki prispevajo na treningih. Brez njih je težko izvajati dobre plavalne treninge. Dober trening, kjer je poudarek na tehniki pa je predpogoj za dobre plavalne rezultate in prihod iz vode v vodilni skupini. Sam bom uporabljal opremo proizvajalca Head. V svoji trgovini pa nudijo širok asortiman tudi drugih znamk. Več si lahko pogledate na spodnji povezavi.

 

www.aquamania.si

Pure2improve

 

Danes je osnovna fizična pripravljenost temelj za vsak šport. Iz podjetja loparji.si so me za uspešno pripravo na treninge in preventivno vadbo proti poškodbam mišic ter vezi podprli z njihovimi izdelki iz linije Pure2improve, ki jih že uporabljam tudi pri tekaški vadbi. Sedaj imam še en izgovor manj za neuspeh :)

V kolikor bi jih imeli tudi vi, se oglasite v njihovi trgovini v Trbovljah ali jih obiščite na spletni strani in z veseljem vam bodo pomagali.

 

www.loparji.si/oprema-za-trening

Pražarnica Escobar

 

Priznam, da sem v dveh letih postal odvisen od kave :) V zadnjem času pa od vrhunske, saj ob njej res uživam in ne rad pijem slabo kavo. Kava je v mojem življenju postala nepogrešljiva, saj ima polno želenih in koristnih učinkov za boljše izvajanje mojih treningov in uspehov na dirkah. Če jo piješ v pravi družbi je pa še boljša ;)

 

Da imam v skodelici najboljšo kavo, skrbi pražarnica Escobar, ki me je letos izbrala za ambasadorja. Omar, ki prihaja iz Hondurasa in njegova Katja bosta poskrbela, da boste od sedaj gledali na kavo malo drugače, saj pripravljata izvrstne mešanice. Ne bo vam žal, če jo preizkusite!

 

http://www.escobar.si/

 

bottom of page