top of page

Ledena zmaga

Danes smo se podali v Stubenberg (Avstrija) na sprint triatlon. Glede na res katastrofalno vreme (dež in 9st celzija) in na to, da me je od samega starta zeblo kot še na nobeni dirki sem z njo zadovoljen.


Na plavanju mi je trener naložil dodatno delo, saj sem moral štartati 30s kasneje kot ostali, da sem izkusil pogoje kako je plavati v gužvi, ko težko vidiš naprej kje je boja in te tepejo z leve in desne. Opravil sem dobro in se hitro prebil naprej.

V redu je bilo tokrat tudi kar se tiče držanja linije v odprti vodi. Iz vode sem tako prišel že 2. Pred mano je bil samo Nik. Na kolesu se nekako nisem počutil najbolje, ker se mi je zdelo kot da dirkam sredi zime. Vseeno pa sem obdržal svojo pozicijo. Na teku sem kmalu ujel Nika in nato kontrolirano odtekel do cilja. Po dobri uri dirke se mi je tik pred ciljem celo uspelo malo ogreti, da sem začutil noge :) Zelo sem vesel še ene zmage, ki mi daje novo motivacijo za naprej. Veseli me, da je tudi Niku uspela lepa in dobra dirka, predvsem tekaški del in da je na koncu osvojil 2. mesto, kar kaže da delava v pravi smeri!


Zadnje objave
Pretekle objave
Arhiv
Išči po oznaki
No tags yet.
bottom of page