top of page

Evropske igre BAKU 2015 (Azerbajdžan)

Prva preiskušnja na najvišjem nivoju je za mano. 29. mesto med 58 nastopajočimi! Pekel in krst dobro oddelan. Kar precej nervoze pred tekmo. Vzdušje dirke in vsega nepopisno.

Na štartu sem se lepo umiril in dobro štartal. Na plavanju ves čas v gneči, udarci in vlečenje. Vendar sem si počasi iz metra v meter pridobival pozicijo, tempo mi ni bil tako hud kot borba.


Menjava na kolo, ko sem videl, da sem prisel z vode s svetovnimi imeni kot so Alarza, Pereira, Silva... mi je dala motivacijo in tako sem dobro opravil menjavo. Šok sledi, ko sem skočil na kolo se mi je rahlo podrl sedež in s kroga v krog je bilo slabše. Kolesarski del je bil tehnično zahteven in v vsakem krogu je bilo nekaj skokov a sem brez vecjih tezav bil v skupini.


Na tek sem prisel v dobrem stanju, ne prevec utrujen in odtekel kolikor sem pac lahko. Vročina, ki jo težko prenašam me je zelo izmučila a na koncu sem vseeno zadovoljen z rezultatom. Mislim, da imam tu še zelo veliko rezerve.


Sem zelo zadovoljen saj je bil cilj biti uvrščen v prvo polovico dosežen. Hvala vsem za pozitivne misli pred tekmo in čestitke po tekmi. Res vas je bilo ogromno. Težko se zahvalim vsem, sem pa izredno vesel, da vas je toliko, ki ste mi in mi še stojite ob strani. Hvala, ker verjamete vame. Gremo naprej k novim ciljem in uspehom. Vaš Dodo!


Več slik najdeš na mojem Facebook profilu >



Zadnje objave
Pretekle objave
Arhiv
Išči po oznaki
No tags yet.
bottom of page