top of page

ETU dirka v Burgasu (Bolgarija)

Prva dirka ETU je za mano, občutki pa mešani. 27. mesto med 55 tekmovalci. Težka dirka z malo grenkega priokusa.


Plavanje ni bilo podobno ničemur. Veliki valovi, kar mi ne odgovarja ter zgrešena linja, ko sem sledil prvemu plavalcu, ki je namesto na 2. plaval na 3. bojo. Po napaki smo do konca komaj ujeli nazaj tiste, ki so plavali pravilno. Tako da nas je prišlo na kolo okoli 40.


Na kolesu sem začutil utrujenost od prejšnega tedna in videl da noge niso kot bi morale biti, tako da mi je hiter tempo in veliko skokov pobralo še nekaj moči. Na menjavo sem spet pripeljal slabo, ker so me uspeli izriniti na začelje in sem končal v gneči.


Na teku takoj ubijalski tempo, jaz pa brez moči, brez pravega koraka samo borba do cilja kjer sem na koncu še zaradi nepozornosti na ciljni črti izgubil še dve mesti. Vseeno sem nekako zadovoljen s prvim delom tekme potem pa napaka na menjavi in na koncu teka, ki me kar precej jezi. Ampak vse so izkušnje zaradi katerih dirkam in vem, da v prihodnje takih napak ne bom delal. Prva dirka evropskega pokala tako za mano. Uvrščen spet na zlati sredini a tiha želja je bila 20. mesto in prve točke na rang lestvici. Gremo jih lovit v Istanbul.

Rezultati: http://www.triathlon.org/…/2015_burgas_etu_sprint_tr…/270927


Zadnje objave
Pretekle objave
Arhiv
Išči po oznaki
No tags yet.
bottom of page